FRONT_cover_2400x2400

Her får dere møte Dompaper, Haugebonden, julefesten og høgtida.
”Etter å ha sunget sammen gjennom flere år ønsker vi å gi dere en plate å finne fram i jula. Juletida er både hverdagslig og høgtidsstemt. Den norske juletradisjonen er mangfoldig og vi formidler julebudskapet side om side med eldre historie fra førkristen tid. Her får dere sangene om spenningen i ventetida, freden julekvelden og festen i romjula. Dette er jula for oss!”
Julestemmer har bevist unngått kirkerommet som konsertlokale og i stedet fokusert på samfunnshus og mindre, intime rom hvor de kommer tett på publikum. Her er det også lettere å formidle alle sidene av jula. Fra Drakk og danse hele natta  til Et barn er født i Betlehem.

Julestemmer foto ingvil skeie ljones
Foto: Ingvil Skeie Ljones

I år spiller Julestemmer konserter for Den kulturelle spaserstokken i Stange kommune, mandag 30. nov. og tirsdag 1. des. Tirsdagen er det også konsert på Matglede i Elverum før turen går til  Gammelskola og Rendalen bygdemuseum dagen etter. Så er det Narjordet i Os og felles konsert med Os blandakor for 3. år på rad, torsdag 3. des. Og deretter, fredag 4. des., konsert på Atlungstad Brenneri, Stange med musikerne Jo Skaansar, bass og Trond Augland, perkusjon. Disse to er også med på plata. Fredag 11. des. avslutter Julestemmer turneen med julekonsert hjemme i stua til Granlien på Lillehammer.

Plata er spilt inn hos Frode Berntzen, i studioEner på Hamar med støtte fra Rff og Stange kommune og utgitt av ta:lik records www.talik.no